وبلاگ آموزشی

انتشار مقالات آموزشی مرتبط با طراحی و توسعه وب

این امکان وجود دارد که بنا به دلایل مختلفی کسی مایل نباشد با شما گفتگو کند. در این صورت ممکن است شخص موردنظر شما را بلاک کند. پس از کجا بفهمیم بلاک شده‌ایم یا کسی اکانتش را حذف کرده است؟

اگر کسی شما را بلاک کرده باشد ۳ اتفاق خواهد افتاد: ۱- عکس پروفایلش برای شما حذف می‌شود و غیرقابل مشاهده خواهد شد. ۲- آخرین بازدید آن شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا میکند ۳- در این حالت هر پیامی که به فرد ارسال کنید خوانده نمی‌شود. اما اگر شخصی اکانتش را حذف کرده باشد 4 اتفاق خواهد افتاد: ۱- عکس پروفایل شخص موردنظر حذف و غیر قابل مشاهده خواهد شد. ۲- نام فرد هرچه که باشد به Unknown تغییر پیدا خواهد کرد. ۳- آخرین بازدید شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد. ۴- در این حالت هر پیامی که به شخص موردنظر ارسال کنید یک ساعت در کنار پیام نمایش داده خواهد شد

آموزش تصویری :

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
محدودیت در نوع پسوند فایل پسوند های مجاز عبارتند از: zip, rar, pdf, docx, doc.jpg, png 0 / 5
با احترام،نظرات شما قبل از انتشار می بایست توسط مدیریت تایید گردد؛این مورد صرفا جهت نظم دهی بود و سعی می گردد تا حد امکان انتقادات شما سانسور نگردد ؛ خواهشمندیم انتقادات خود را با ادبیاتی مطرح بفرمایید تا بتوان آنها را برای سایرین منتشر نمود!
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد